Wat kunnen we verwachten van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel-Aviv?


Ondanks dat velen van ons Waylon’s ‘Outlaw in Em’ hoger hadden zitten, en het misschien niet helemaal eens waren met de winnaar van 2018, zal de volgende editie van het Eurovisie song festival georganiseerd gaan worden door Israël. Nadat zangeres Netta Barzilai vorig jaar de harten van miljoenen kijkers wist te veroveren met haar liedje Toy, verhuisd het Eurovisiesongfestival 2019 naar Tel-Aviv. Dat maakt dan weer een hele hoop goed!

Tel-Aviv

Tel Aviv, bekend van de fantastische stranden, het heerlijke eten en vooral haar vrije en relaxte vibe is in ieder geval een reden om Nederland te komen supporten tussen 14 en 18 mei. Tijdens het Eurovisie song festival zal Tel-Aviv bol staan van de muzikale activiteiten en zijn er veel dingen die je als bezoeker niet wil missen. Daarnaast is er enorm veel te zien en te ontdekken in Israël.

Iedereen die ergens voor het eerst heen gaat kent het wel, het kost tijd om je nieuwe omgeving te leren kennen en uit te vogelen waar je nou het beste kunt zijn. Vooral tijdens je kortere trips, bijvoorbeeld naar het Eurovisie Song Festival, wil je praktische ongemakken zoveel mogelijk vermijden. Hebreeuws is ook niet altijd even makkelijk dus wat lokale info zou handig zijn. De Israëlische startup Knowers zag dit probleem en biedt je de oplossing.

Knowers wijst je de weg

Knowers is een platform dat je in direct contact brengt met ‘locals’ overal in Israël. Hierdoor worden waardevolle informatie en tips voor elke reiziger beschikbaar. De leukste restaurants, goedkoopste barretjes en lokale evenementen zijn enkel een vraag van je verwijderd. Via de Knowers app kan iedere toerist een vraag stellen die binnen enkele minuten beantwoord wordt door een relevante ‘Knower’. Deze Knowers worden geranked op basis van hun antwoorden wat ervoor zorgt dat je antwoorden altijd up-to-date en eerlijk zijn. Zo bespaar je als reiziger tijd, geld en vooral veel moeite. De Knowers app is verkrijgbaar in de Google Play Store en is binnenkort ook voor IOS beschikbaar. Ook zijn ze te volgen op Facebook en Instagram.

Ken je mensen die gaan of ben je zelf van plan om Nederland aan te moedigen in mei?

Maak het jezelf gemakkelijk en download de app!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digitalmidges.knowers

#telaviv #eurovision #tips #2019 #tlv #Israel #Knowers

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Get Knowers

© 2017 Travel Knowers Ltd