Knowers brengt lokale kennis naar iedere reiziger!

Israël, misschien wel het meest onbegrepen en onderschatte land op aarde. Toch durven steeds meer mensen het aan… en terecht! De prachtige natuur, zinderende steden en haar enorme culturele historie maken Israël een ware Must-Visit, en dat op enkel op 4 uur vliegen!

Stel, je neemt het wijze besluit om je makkelijke maar ietwat saaie vakantie naar Zuid-Frankrijk, (die je onderhand toch al 4 keer gedaan hebt) niet te boeken, maar om je horizon te verbreden en daadwerkelijk wat op te steken van de wereld. Hoe zorg je dan dat je alles uit je vakantie naar Israël haalt? De slimme app ‘Knowers’ is er voor elke reiziger die alles uit zijn trip wil halen. Voor Reizigers door Locals!

Wat is Knowers?

Toerisme in Israël zit al jaren in de lift en de Nederlandse interesse is daarop geen uitzondering. Ondanks dat het land, en voornamelijk de conflicten waarin het betrokken is, door de dagelijkse media vaak negatief belicht wordt, neemt het Nederlandse toerismecijfer jaarlijks toe. Knowers merkte dit potentieel op en is in no time uitgegroeid tot één van Israëls populairste start ups. Het bied een platform aan die je in direct contact brengt met ‘locals’ overal in Israël. Hierdoor worden waardevolle informatie en tips voor elke reiziger beschikbaar.

Hoe werkt het?

Via de Knowers app kan iedere toerist een vraag stellen die binnen enkele minuten beantwoord wordt door een relevante ‘Knower’. Deze Knowers worden geranked op basis van hun antwoorden wat ervoor zorgt dat antwoorden altijd up-to-date en eerlijk zijn. Zo bespaar je als reiziger tijd, geld en vooral veel moeite. Dus, vergeet de uren Googelen naar het beste restaurant of de juiste bar en vraag een local, zo ervaar je je bestemming op de juiste manier en haal je absoluut het meeste uit je trip naar Israël.

Waar vind je het platform Knowers?

De Knowers app is verkrijgbaar in de Google Play Store en zal binnenkort ook voor IOS verschijnen. Ook kan je Knowers volgen op Facebook en Instagram.

Zijn er ook Knowers voor andere landen?

Na het succes in Israël is het tijd voor Knowers om verder te kijken en het leven van iedere toerist makkelijker te maken waar ook ter wereld. De eerste stappen zijn gezet om ook in Amsterdam en andere drukbezochte steden lokale kennis beschikbaar te maken voor toeristen. Zo reis je met alle zelfvertrouwen naar je volgende bestemming.

Wil jij een Knower worden?

Knowers zetten hun lokale kennis om in waarde door hun land of stad op de best mogelijke manier te vertegenwoordigen. Het is zelfs mogelijk om uit te groeien tot een ware city-influencer en er geld mee te verdienen in de toekomst. Wil jij jóuw beste tips delen met enthousiaste reizigers? Download de app!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digitalmidges.knowers


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Get Knowers

© 2017 Travel Knowers Ltd